Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнській акції "Сонях пам’яті", присвяченій Дню пам’яті захисників України

Серпневими днями 2014 року в ході Іловайської операції  відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення, де проявився масовий героїзм добровольців і військових та загинула найбільша кількість українських воїнів.

Ті трагічні події російсько-української війни розгорталися на сході України, саме на полях соняхів, які вже поспіли. І саме під цими соняхами сотні захисників України в боротьбі з ворогом поклали своє життя на вівтар свободи та незалежності нашої країни. Тому квітка соняшника стала не просто символом скорботи за загиблими на Донбасі українськими героями, а символом життя України.

З метою вшанування пам’яті  захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та висловлювання підтримки їхнім сім’ям, КЗ "Центр туризму" ЗОР запрошує всіх охочих прийняти участь у Всеукраїнській акції "Сонях пам’яті", власноруч створивши символічну квітку соняшника.

Запрошуємо вас зробити фото з соняшником та викласти його в Instagram або Facebook з хештегами #сонях_пам’яті, #ми_пам’ятаємо, #центр_туризму.  Публікувати пости в соціальних мережах до 20.11.2022.

Методичні матеріали на допомогу керівникам гуртків