Заходи з відзначення 105-ї річниці Дня пам’яті Героїв Крут в КЗ «Центр туризму» ЗОР

29 січня 1918 року в історії України з'явилася нова сторінка, щедро полита молодою кров'ю, назва якої – Крути. Для українського народу бій під Крутами – символ героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність та приклад для сучасних захисників Батьківщини, які захищають Україну від російської військової агресії.

З метою вшанування подвигу в історії минулого Українського народу та відзначення 105-річниці Дня пам’яті Героїв Крут, керівники гуртків  КЗ «Центр туризму» ЗОР організували та провели ряд тематичних заходів: виховні години «Крути. Трагедія та подвиг», перегляди презентацій, віртуальних виставок та документальних фільмів «День вшанування пам’яті Героїв Крут», «Крути. Трагедія та подвиг», «Крути 1918». Під час заходів вихованці дізнались багато нового про історію трагічної загибелі студентів під Крутами. Також гуртківці разом з керівниками вшанували Героїв хвилиною мовчання.

Сьогодні історія повторюється знову і ворог у нас не змінився. Знову українці змушені давати відсіч військовій та інформаційній агресії, знову змушені обороняти власну незалежність ціною людських життів. І знову більш як через сотню років українські бійці демонструють надзвичайно високий патріотизм, повторюючи подвиг Героїв під Крутами.

Вічна слава Героям Крут! Слава ЗСУ!