Заходи в КЗ «Центр туризму» ЗОР до Міжнародного дня рідної мови

Наша рідна українська мова – одна з найбагатших і наймелодійніших мов світу. Її порівнюють з калиною, бо вона така ж красива, як народний, улюблений символ українців, її порівнюють зі співом солов’я, бо лине вона, як ніжна пісня співучого соловейка. З нагоди Міжнародного дня рідної мови, в КЗ «Центр туризму» ЗОР було проведено низку заходів, щоб ще раз долучитися вустами і серцем до материнської мови, найкращої, найсвятішої, найріднішої.

З почуттям гордості звучали слова про українську мову, вірші українських письменників та поетес, які вихованці розповідали під час флешмобу «Українська мова – єдина!».  Керівники гуртків для вихованців проводили бесіди про рідну мову, вікторини а також ігри про рідну мову.   Всі заходи  були підпорядковані єдиній виховній меті: шанувати, розвивати українське слово, дбати про красу і багатство української мови.

Сьогодні Міжнародний день рідної мови! Давайте берегти і розвивати рідну мову, цінувати її дари, не розпорошуючись на запозичення. Ми могутні й міцні в своїй мові. Наше слово – наша сила!