Всеукраїнський конкурс написання есе "Війна за СВІЙ шлях"

З метою активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді, формування в учнівської молоді активної життєвої позиції, подальшого розвитку форм і методів національно-патріотичного виховання, Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді оголошує про проведення Всеукраїнського конкурсу написання есе «Війна за СВІЙ шлях» (дитячий погляд).

До участі у Конкурсі запрошуються учні, вихованці, учнівські колективи, гуртки, об'єднання закладів освіти України, рої та окремі члени рою Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), члени дитячих і молодіжних громадських організацій та інші.

Обласний етап конкурсу проводить КЗ «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради. Матеріали конкурсу надсилаються на електронну пошту відділу краєзнавства та патріотичного виховання КЗ «Центр туризму» ЗОР: kray_zoctkum@ukr.net з вказаною темою «Конкурс есе» у термін до 01 листопада 2022 року.

З регламентом проведення конкурсу та методичними рекомендаціями можна ознайомитися за посиланням.

Додаткова інформація за телефонами: (061) 224-24-71, 095-133-79-03, Новаковська Ольга Миколаївна.