Відбулась онлайн-вікторина для вихованців КЗ "Центр туризму" ЗОР

З метою сприяння розвитку та активізації туристсько-краєзнавчого руху серед учнівської молоді 28 квітня 2022 року відділом краєзнавства та патріотичного виховання було проведено онлайн-вікторину «Мій край: з вірою у майбутнє» на платформі Google Meet. До участі у заході долучилися вихованці  21 гуртка КЗ «Центр туризму» ЗОР різних напрямків.

З вітальним словом до учасників звернулась заступник директора з навчально-виховної роботи комунального закладу «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради Савельєва Галина Григорівна.

Перед початком онлайн-вікторини гуртківці отримали змістовну та пізнавальну краєзнавчу інформацію. Про історичне минуле нашого краю розповів кандидат історичних наук, завідувач відділом історії Музею історії запорізького козацтва Національного заповідника «Хортиця» Мірущенко Олександр Павлович.

А заступник директора з навчально-методичної роботи комунального закладу «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради, Шелегеда Віталій Іванович ознайомив учасників заходу з природничою спадщиною нашого краю.

На учасників чекали різноманітні запитання з історії рідного краю, природознавства та основ туризму.

За результатами онлайн-вікторини визначилися переможці:

 І місце − Ємець Олександр, вихованець гуртка «Пішохідний туризм» (кер. Рогатіна Я.О.);

ІІ місце – Сонькін Данило, вихованець гуртка «Геологічне краєзнавство» (кер. Савельєв О.Г.);

ІІІ місце – Мельникова Єлизавета, вихованець гуртка «Спортивне орієнтування» (кер. Смірнов С.О.).  

Вітаємо усіх учасників онлайн-вікторини. Бажаємо усім позитивних вражень, посмішок та мирного неба! Дякуємо всім за участь та вашу активність!