В КЗ «Центр туризму» ЗОР відбувся святковий захід з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей

Діти - маленькі частинки великого щастя, чудо, яке наповнює життя кожного дорослого щирою  радістю і теплотою. Немає більшого щастя у світі, аніж усмішка дитини, адже це, найкраще, що може радувати погляд у такі непрості часи. Зараз маленькі українці особливо потребують уваги та турботи. Діти - джерело невичерпної радості, безтурботності та надії. Ви маєте потенціал змінювати світ і зробити його кращим місцем для всіх.

З нагоди Міжнародного Дня захисту дітей в КЗ «Центр туризму» ЗОР відбувся святковий захід. Колектив КЗ «Центр туризму» ЗОР разом з представники Запорізького відділення Всеукраїнського громадського дитячого руху «Школа безпеки» провели цікаві розваги та майстер-класи.

Вихованцям розповіли про безпеку поводження на водних об’єктах, надання домедичної допомоги при утопленні, масивні кровотечі, транспортування потерпілого різними способами, мінну безпеку,  та десмургію (накладання пов’язок). Також учасники заходу прийняли участь у  цікавій естафеті «Козацькі забави», де змогли спробувати себе в ролі  справжніх снайперів, Робін Гудів та Мессі.

Свято розваг, веселощів та таємниць для дітей. Тож нехай кожен день життя маленьких мешканців нашої планети буде кращим і безпечнішим.

Нехай ваше дитинство буде наповнене барвистими мріями, незабутніми пригодами та невичерпною радістю. Бажаємо вам, щоб ви знаходилися під надійним захистом, оточені любов'ю та турботою вашої родини, друзів та вчителів.

Ми, дорослі, обіцяємо бути поруч з вами, піклуватися про ваші потреби, забезпечувати безпеку та добробут. Ми працюємо над створенням кращого світу для вас, де ваші права будуть поважатися і де ви зможете розвиватися, навчатися та бути справжніми собою.     

Зичимо вам щасливого дитинства! Нехай кожен ваш день буде сповнений любов'ю, радістю і незабутніми моментами. Ви - майбутнє, і ми повні надії, що ваші мрії здійсняться!