УВАГА! Проведення наступного етапу гри-вікторини "Відун"!

Шановні учасники Всеукраїнської онлайн гри-вікторини "Відун"
 
Український державний центр національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді з 11 квітня до 17 години 17 квітня 2022 року проводить наступний етап Всеукраїнської онлайн гри-вікторини «Відун» (далі – Гра) за темою «УПА – армія нескорених» (доступ до Гри може бути закритий раніше – при досягненні максимального ліміту кількості учасників).
До участі у Грі запрошуються курені/рої Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Одиницею участі у Грі є курінь/рій, а не окремі їх учасники (від куреня участь можуть брати кілька роїв).
Участь у Грі базується на принципі добровільності та має на меті самоперевірку знань з історії Української повстанської армії та засвоєння нових відомостей у процесі пошуку відповідей на запитання, які викликали труднощі. Також кожен курінь/рій має можливість перевірити себе на відповідність одному з трьох ключових принципів гри «Джура», а саме – шляхетність.
Для участі у Грі тільки одному з учасників від імені всього куреня/рою необхідно заповнити гугл-форму за посиланням та отримати на електронну адресу, з якої відбувалася реєстрація у гугл-формі, посилання для входу у Гру на навчальній платформі «Kahoot!». Вхід у Гру має здійснюватися тільки один раз (з одного акаунта) під довільним nickname. Для обговорення відповідей на питання діти можуть знаходитися у режимі телефонного зв’язку, онлайн-конференції або офлайн.
По завершенню Гри буде оприлюднена таблиця результатів.
Бажаємо вам успіху!