Сьогодні в Україні відзначають День Гідності та Свободи

21 листопада вся Україна відзначає День Гідності та Свободи, що служить нагадуванням про дві доленосні революції, що розпочались у листопаді 2004 та 2013 рр. та стали важкими іспитами для всієї нації - Помаранчеву революцію та Революцію Гідності.

Вихованці КЗ "Центр туризму" ЗОР долучились до дискусії "Гідність - основа справедливого суспільства" та взяли участь у патріотичній грі про Україну.

День Гідності та Свободи для нас - це не просто чергове офіційне свято у календарі. Це нагадування для кожного з нас про ті цінності, які важливі для кожного українця. Ми маємо пам’ятати про це повсякчас і шанувати тих, хто виборював незалежну і вільну Україну. Адже, на жаль, за свою гідність та свободу українці продовжують платити кров'ю і зараз.

Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та всіх українських воїнів, які беруть участь у російсько-українській війні, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Усі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у наших домівках, не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави. Єдність і свобода роблять нас гідними дітьми нашої країни. Давайте зберігати і оберігати цей скарб! А наша сильна і демократична Україна буде берегти і захищати нас. З Днем гідності та свободи!