Проведено обласний семінар-практикум для керівників гуртків зі спортивного туризму

29 березня, у місті Вільнянськ, комунальним закладом «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради проведений обласний семінар-практикум для керівників гуртків туристсько-спортивного напрямку. В семінарі взяли участь 21 педагог Запорізької області.

Програма семінару була націлена на вдосконалення (набуття) педагогами професійно-педагогічної, психологічно-фасилітативної та здоров’язбережної компетентностей.

Мета семінару - підвищення методичного та практичного рівнів професійної компетентності педагогів - керівників гуртків, учнівських команд та суддів, які працюють у напрямку спортивного туризму.

Провели семінар досвідчені педагоги КЗ «Центр туризму» ЗОР: Бебешко Світлана - методистка, майстер спорту України, суддя національної категорії; Горошко Олександр - методист, КМСУ, суддя І категорії; Коршок Яків - запрошений гість, майстер спорту України, суддя національної категорії, інструктор з туризму, керівник гуртка КЗПО «Центр позашкільної освіти» ДОР.

В рамках семінару було вирішено ряд проблем, як теоретичних так і практичних, які можуть бути перешкодою для розвитку та вдосконалення туристсько-спортивної роботи в освітньому процесі. В ході семінару було вдосконалено навички з наступних напрямків:  самоаналіз, розв’язок проблемних практичних завдань, які допоможуть педагогам набути впевненості, знань і навичок з різних прийомів та способів у спортивному туризмі.

Семінар пройшов на високому методичному рівні. Дякуємо учасникам семінару за активність!

Дякуємо нашим захисникам за можливість розвиватись та рухатись в перед!