Представники Ювенальної поліції та дитячого руху «Байда» відвідали музей «Історія дитячого туризму та краєзнавства Запорізької області»

14 листопада комунальний заклад "Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді" Запорізької обласної ради відвідали представники ювенальної поліції та дитячого руху "Байда".

Про історію розвитку дитячого туризму та краєзнавства Запорізької області за 75 років його існування розповідала  керівник туристських груп (екскурсій) КЗ "Центр туризму" ЗОР Ганна Ткачук.

Учасники екскурсії детально ознайомилися із експозиціями Музею: антологією спортивного спорядження, наметовим містечком, рухом скельними ділянками, звітами про походи та книгою "Майстри спорт"» Запорізької області.

Більш детально заступник директора з НМР Віталій Шелегеда ознайомив дітей з туризмом, народженим Дніпрогесом 30-х років ХХ ст., а також розповів про перші екскурсії та експедиції у період становлення та розвитку дитячого туризму і краєзнавства 40-50-х  та 60-80-х  років ХХ ст.  

І в кінці екскурсії діти відвідали тренування вихованців туристських гуртків КЗ "Центр туризму" ЗОР в спортивній залі, де охочі мали змогу спробувати власні сили на спортивних етапах.

Учасники заходу залишилися задоволені проведеним часом. Чекаємо на нові зустрічі у нашому закладі!