Оголошення про Осінню школу МАН-2022

Шановні здобувачі освіти Запорізької області!

Запрошуємо вас та ваших наукових керівників до занять у Осінній школі МАН (історико-географічний профіль), яка розпочне свою роботу з 27 жовтня 2022 року в дистанційному режимі.

Мета Осінньої школи МАН - заняття та консультації для юних дослідників, які роблять свої «перші кроки» у написанні науково-дослідницької роботи та її публічному захисті, а також ознайомлення з особливостями проведення конкурсу-захисту НДР МАН у 2022-2023 н.р.

Програмою школи передбачено лекційні заняття, консультації фахівців,  практичні поради з досвіду роботи над науковим дослідженням, самостійна робота учасників тощо.

Подати заявку на участь у Осінній школі МАН  ви можете електронною поштою man_zoctkum@ukr.net (організаційно-масовий відділ (з питань роботи з талановитою молоддю та МАН) або заповнити Google форму . 

Відповідальна за проведення школи - Шелегеда Олена Романівна, завідувачка організаційно-масового відділу (з питань роботи з талановитою молоддю та МАН) КЗ «Центр туризму» ЗОР.

Навчання відбуватиметься дистанційно: як заочно (текстові файли, презентації тощо), так і з використанням інтернет-ресурсів Google meet. Про зарахування у навчальну групу Осінньої школи учні будуть повідомлені на електронну адресу, зазначену в формі реєстрації та підключені у групу Viber.

Орієнтовна програма Осінньої школи:

Жовтень 2022

Особливості підготовки науково-дослідницьких робіт МАН у 2022-2023 н.р.

Основні вимоги до написання учнівських дослідницьких робіт

Науково-дослідницька робота: суть та основні вимоги

Проблематика досліджень. Наукова новизна дослідницьких робіт. Аргументованість вибору теми

Індивідуальні консультації учасників Осінньої школи

Листопад 2022

Етапи наукового дослідження, його об’єкт, предмет, гіпотеза

Мета та завдання дослідження

Класифікація методів дослідження

Опрацювання джерел інформації

Аргументованість висновків, їх відповідність отриманим результатам

Індивідуальні консультації учасників Осінньої школи