Наказ МОН про проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Шановні колеги! Доводимо до вашого відома наказ Міністерства освіти і науки України від 04.10.2021 року №1063 «Про проведення у 2021\2022 навчальному році Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Просимо звернути Вашу увагу на пункт 7, в якому відділам (управлінням) освіти виконавчих органів місцевого самоврядування доручається забезпечити організацію та проведення у 2022 році І етапу гри у формі 3-5 денного таборування та забезпечити участь роїв-переможців\роїв-призерів І етапу у ІІ етапі гри. Крім того, відділам (управлінням) освіти виконавчих органів місцевого самоврядування доручається забезпечити участь організаторів гри та виховників роїв у семінарах-тренінгах за програмою «Школа Джур».

Просимо також ознайомитися з додатком до наказу, відповідно до якого буде розроблений План проведення обласного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2021\2022 навчальному році та включити в свої плани відповідні пункти.

Наказ МОН «Про проведення у 2021/2022 навчальному році Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)