Найбільший у світі конкурс наукових та мистецьких екопроєктів - GENIUS Olympiad!

Шановні колеги та вихованці!

Запрошуємо Вас взяти участь у Всеукраїнському конкурсі «Олімпіада геніїв України» (GENIUS Olympiad Ukraine 2024)!

GENIUS Olympiad, або «Олімпіада геніїв» – наймасштабніший світовий конкурс наукових і мистецьких екопроєктів, який заснувала організація «Terra Science and Education» у США. З 2022 року вперше був проведений єдиний національний відбір на «Олімпіаду геніїв» в Україні.

Завдання GENIUS Olympiad (далі – Конкурс) спрямовані на вирішення різноманітних аспектів глобальних екологічних проблем шляхом:

  • створення можливостей у всьому світі долати проблеми довкілля, а також виявляти здатність генерувати рішення;
  • розвитку екологічної свідомості молоді;
  • підтримки учнів у захисті та покращенні довкілля;
  • створення платформи для молоді з усього світу з метою обміну ідеями;
  • інформування громадськості про глобальні екологічні проблеми.

Учасники Конкурсу презентують свої ідеї перед експертами у сферах STEAM і бізнесу у таких категоріях: «Наука», «Робототехніка», «Бізнес», «Письмо», «Мистецтво», «Музика», «Короткий фільм», «Програмування».

Умови участі у Конкурсі, вимоги до творчих робіт викладені на сайті GENIUS Olympiad Ukraine: https://ukraine.geniusolympiad.org/categories.html

До участі у Конкурсі запрошуються учні 8-11 класів закладів загальної середньої освіти, вихованці закладів позашкільної освіти, яким уже виповнилося 13 років.

Термін подачі творчих робіт: для всіх здобувачів освіти, які хочуть підготувати проєкт на екологічну тематику у 8 різних категоріях та представити його на Всеукраїнському конкурсі «GENIUS Olympiad Ukraine», реєстрація триватиме до 17 грудня 2023 року включно.

Координатором від імені Регіонального центру «GO Ukraine» у Запорізькій області у категорії «Наука» визначено комунальний заклад «Запорізький обласний центр туризму і краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді» Запорізької обласної ради.

Додаткову інформацію можна отримати у завідувачки організаційно-масового відділу (з питань роботи з талановитою молоддю та МАН) КЗ «Центр туризму» ЗОР Олени Романівни Шелегеди, конт. тел. 0676186135 (Viber, Telergam); електронна адреса: man_zoctkum@ukr.net

Не пропустіть можливість продемонструвати свої таланти та зробити вагомий внесок у вирішення екологічних проблем. Бажаємо всім успіхів та натхнення у творчому і науковому пошуці!