Гуртківці КЗ "Центр туризму" ЗОР взяли участь у Всеукраїнських дистанційних змаганнях з в’язання туристських вузлів

Протягом квітня гуртківці КЗ «Центр туризму» ЗОР брали участь у Всеукраїнських дистанційних змаганнях з в’язання туристських вузлів, які проводяться з метою підвищення рівня туристсько-спортивної майстерності юних туристів України; патріотичного виховання молоді, підготовки до служби в Збройних Силах України та визначення найсильніших туристів-спортсменів.

У змаганнях взяли участь більше 300 учасників віком від 8 до 20 років з 22 регіонів України. Кожен учасник надіслав відеозапис в’язання вузла за вимогами умов змагань.

До участі у змаганнях долучились і гуртківців КЗ «Центр туризму» ЗОР, присвятивши свої  вміння майбутній перемозі і таким чином висловивши любов до України і подяку нашим Збройним силам.

Приємно відзначити, що в число призерів змагань вийшла і наша вихованка гуртка «Пішохідний туризм» Рогатіна Марія, яка зайняла ІІІ місце у всіх 4 етапах змагань.

Вітаємо переможця. Так тримати!

Змагання ще тривають, тож долучитися до інших етапів може кожен бажаючий, адже підсумки підводяться організаторами змагань за кожен етап окремо.

Бажаємо успіхів! Віримо у перемогу! Все буде УКРАЇНА!