Флешмоб «Українська вишиванка - символ нашої нації»

Щорічно у третій четвер травня в Україні відзначається День вишиванки. У сьогоденні це свято набуває особливої уваги для українців, оскільки вишиванка - це символ нашої національної гордості і традиція, яка передавалася з покоління в покоління, незважаючи на багато випробувань української культури.

КЗ «Центр туризму» ЗОР запускає  флешмоб «Українська вишиванка - символ нашої нації». Одягніть вишиванку на знак єдності всього народу, адже вишиванка - це унікальний, потужний оберіг, у якому зафіксовано генетичний код української нації. Через війну дехто з нас не може піти у вишиванці на роботу чи на навчання, проте можливо вбратися у неї вдома.

Пропонуємо зробити світлину у вишиванці, або у іншому одязі з українською вишивкою та викласти її у соціальній мережі Instagram з хештегами: #центр_туризму, #українська_вишиванка, #символ_нації та відміткою @zpcentrturizmu до 18 травня 2023 року включно. Світлина може супроводжуватись дописом, що для вас означає вишиванка.

Нехай День вишиванки об’єднає українців по всьому світу, а магічні прадавні символи додають нам сили для перемоги над ворогом!

Давайте зберемо максимальну кількість світлин у ВИШИВАНКАХ!!!