До Дня Збройних сил України КЗ "Центр туризму" ЗОР запускає флешмоб "Ми переможемо, бо ми єдині"

6 грудня – День Збройних сил України! Це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, котрі віддали своє життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. І насамперед, це свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від російського агресора, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності української землі.

До Дня Збройних сил України КЗ «Центр туризму» ЗОР пропонує  усім бажаючим взяти участь у флешмобі «Ми переможемо, бо ми єдині» та у святковий день привітати Героїв, що захищають нашу Батьківщину від зовнішнього ворога на передовій.

Все дуже просто: напишіть побажання або коротеньке вітання, якщо вмієте малювати – намалюйте квітку або сонце для наших захисників та захисниць. Варіантів безліч! Навіть маленьке, але важливе слово «дякую» завжди зігріє.

Фото або відео розміщуйте на своїй сторінці в Instagram або Facebook  обов'язково з хештегами #ми_переможемо, #ми_єдині, #центр_туризму до 6 грудня 2022 року включно.

Ваші побажання обов'язково потраплять до захисниць та захисників, до холодних чорних окопів, до цих нескінчених лабіринтів із рідного українського чорнозему, що з любов'ю береже нас від ворожих куль снайпера та клятих російських снарядів.

Українські військові – це справжня армія незламних і нескорених бійців, патріотів, які демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та неабияке бажання перемогти ворога.

Методичні рекомендації:

Презентація «Захист Вітчизни – обов’язок кожного»

Онлайн-вікторина «Збройні сили України»

Онлайн-гра «Україна звитяжна»