Для вихованців КЗ «Центр туризму» ЗОР був проведений Тиждень безпеки дорожнього руху

Тиждень безпеки дорожнього руху - це ініціатива, спрямована на підвищення свідомості та безпеки на дорогах. Цей тиждень зазвичай проводиться з метою нагадати дітям про важливість правил дорожнього руху та викликати у них свідоме ставлення до безпеки.

Під час Тижня безпеки дорожнього руху в КЗ «Центр туризму» ЗОР проводилися різноманітні заходи з метою навчання вихованців правилам безпеки на дорозі. Основна мета цих заходів - підготувати дітей до безпечної поведінки як пішоходів, так і велосипедистів.  У тиждень безпеки дорожнього руху керівники гуртків проводили лекції про правила дорожнього руху, безпеку на дорозі та важливість свідомого ставлення до безпеки, також розповідали про правила поведінки під час прогулянок на велосипедах, дітей ознайомлювали з правилами велосипедиста, використанням захисного спорядження, безпечним керуванням велосипедом і спільним рухом з іншими учасниками дорожнього руху.

Проведення заходів для гуртківців  під час Тижня безпеки дорожнього руху є ефективним способом навчання молодших учасників дорожнього руху і формування у них безпечної поведінки на дорозі. Ці заходи допомагають підвищити рівень свідомості дітей щодо потенційних небезпек, які можуть виникнути на дорозі, та навчити їх розпізнавати та уникати ризикованих ситуацій.

Тож, бережіть своє життя та здоров’я, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не забувайте про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху! Наше життя та здоров’я – це наша відповідальність!