Акція «Подаруй посмішку»

Можна тільки здогадуватися, який вплив на людей має добродушна посмішка, подарована нами або звернена до нас.

Наші захисники та захисниці, які боронять рідний край, незважаючи на всі труднощі та умови несення служби, випромінюють упевненість, а на їхніх обличчях сяють посмішки.

Щирі, улюблені, вірні, безстрашні, віддані, справжні та щедрі на позитивні емоції. Такі вони, наші захисники та захисниці.

КЗ «Центр туризму» ЗОР запускає акцію «Подаруй посмішку» та закликає усіх бажаючих долучитись до заходу, для того, щоб подарувати свої позитивні емоції українським воїнам. Люди, заклопотані подіями у країні, забувають про цілющу силу посмішки. Але варто частіше думати про щось приємне й пускати промінчик щастя у душу, особливо у Міжнародний день сміху.

Пропонуємо викласти світлину на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram з хештегами: #центр_туризму, #подаруй_посмішку, #день_сміху та відміткою @zpcentrturizmu до 1 квітня 2023 року включно. Допис може супроводжуватись побажаннями або короткими вітаннями для наших захисників та захисниць.

Ми розуміємо, як їм важко і як це відповідально. Без них не було б у нас надії на завтрашній день, віри у мирне небо над головою кожного українця. Завдяки нашим захисникам та захисницям, на нас чекає нова, краща Україна, щасливе життя, навіть краще ніж було! Ми віримо в їх сили та мужність. Із кожною новиною про їх успіхи у визволенні  міст від окупантів, у нас з’являється надія на довгоочікувану Перемогу. Слава ЗСУ! Слава Україні!