Запрошуємо взяти участь в обласному семінарі "Організація науково-дослідницької діяльності учнів у 2022-2023 н.р. (історико-географічний профіль МАН)"

Запрошуємо взяти участь в обласному семінарі «Особливості організації роботи з талановитою учнівською молоддю у 2022-2023 н.р. (історико-географічний профіль МАН)», який заплановано провести 28 вересня 2022 року о  15.00 год згідно з Програмою.

До участі у заході запрошуються відповідальні за роботу з обдарованою молоддю (в т.ч. за конкурс-захист МАН) у органах управління освітою райдержадміністрацій, органах управління освітою, уповноважені в управлінні освітою  сільських, селищних, міських рад, а також педагогічні працівники Запорізької області, які працюють з талановитою молоддю у рамках Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких проєктів.

Семінар буде проводитися з використанням інтернет-ресурсів Google meet. Для участі в заході учасникам потрібно мати поштову скриньку Gmail (*****@gmail.com).

Посилання для участі у Семінарі.

Просимо надати попередні заявки до 26 вересня 2022 року на e-mail: man_zoctkum@ukr.net, або заповнити Google-форму учасника семінару за посиланням .

За додатковою інформацією звертатися у організаційно-масовий відділ (з питань роботи з талановитою молоддю та МАН) КЗ «Центр туризму» ЗОР (завідувачка відділу Олена Романівна Шелегеда, (067) 6186135, (066) 0306682).