Запрошуємо до участі у ІІ Всеукраїнській історико-краєзнавчій конференції учнівської молоді «Військово-історичні події на теренах України: минуле і сучасність»

Шановні колеги!

21-23 квітня 2023 року у м. Запоріжжя відбудеться ІІ Всеукраїнська історико-краєзнавча конференція учнівської молоді «Військово-історичні події на теренах України: минуле і сучасність» в режимі онлайн за допомогою ресурсу Google Meet. Посилання на участь у Конференції учасники та їх керівники отримають на вказану під час реєстрації електронну адресу.

До участі у Конференції запрошуються учні закладів загальної середньої освіти, вихованці закладів позашкільної освіти, учні закладів професійної (професійно-технічної) освіти (за викликом організаторів).

Для участі у Конференції необхідно до 10 березня 2023 року зареєструватися та прикріпити статтю за посиланням.

Зміст секцій Конференції:

1) «Історія військової справи на території України: з найдавніших часів до новітнього часу»;

2) «Українська революція 1917-1921 рр. в персоналіях, подіях та наслідках»;

3) «Антропологічний вимір війни»;

4) «Усна історія російсько-української війни»;

5) «Військово-історичні події в експозиціях музеїв»;

6) «Військова тематика в історико-культурних пам’ятках»;

7) «Природничо-краєзнавчі об’єкти України та їх зв’язок з історичними подіями».

Телефон для довідок: (099) 412 90 92, (061) 702-37-41 (Юрій Сало, в.о. завідувача відділу краєзнавства та патріотичного виховання КЗ «Центр туризму» ЗОР).

Умови ІІ Всеукраїнської історико-краєзнавчої конференції учнівської молоді «Військово-історичні події на теренах України: минуле і сучасність»

Лист Департаменту від 10.02.2023 № 02.2-16/ 124